Am ales industria de prelucrare a lemnului deoarece pentru noi reprezinta un domeniu cu traditie si in acelasi timp, un domeniu de viitor. In plus, experienta ne-a invatat ca alegerea lemnului potrivit are puterea de a transforma o incapere normala intr-una cu adevarat eleganta si cocheta.

Iar daca va intrebati de ce „Recon Wood”, va spunem ca denumirea aleasa pentru brandul nostru nu este intamplatoare. Prima parte face referire la firma-mama, Recon, pe cand cea de-a doua este folosita pentru a pune in evidenta domeniul de activitate: prelucrarea lemnului.

La inceput, preocuparea noastra a fost confectionarea de obiecte de tamplarie interioara. Iar debutul s-a realizat cu un proiect maret, care consideram ca ne face cinste: CEC Bucuresti, o cladire cu o arhitectura exterioara si interioara deosebita. A fost o provocare pentru noi, insa, am reusit sa ne depasim limitele. Apoi, solicitarile clientilor ne-au facut sa dezvoltam si sectorul de amenajari interioare si exterioare, bazate pe finisaje confectionate din lemn. Iar acum, putem oferi o gama completa de servicii.

MISIUNE

Misiunea noastra este simpla. Ne propunem sa oferim rezultate bune si de calitate, indiferent de tipul de proiect solicitat de catre clienti. Si reusim de fiecare data, gratie profesionalismului echipei noastre.

VALORI

Premisa dupa care ne ghidam intreaga activitate este „Calitate la un pret corect”. Practic, ceea ce ne propunem noi sa facem este sa oferim respectul cuvenit tuturor celor care ne devin clienti sau parteneri.

VIZIUNE

Nu ne vom opri aici. Pentru ca ne place ceea ce facem, ne dorim sa devenim mai buni in fiecare zi. Totodata, cream produse ecologice de calitate care isi pastreaza in timp valoarea naturala.

AU AVUT INCREDERE IN NOI

Recon Wood s-a dezvoltat datorita increderii oferite de catre clienti si parteneri. Cu aceasta ocazie le multumim si ne dorim sa-i avem in continuare alaturi.

„Ne doream o casa personalizata, o casa care sa fie un camin primitor, cald si am realizat lucrul acesta cu tamplarie de calitate, usi de lemn care sa se potriveasca cu design-ul pieselor de mobilier si cu nuanta peretilor. A iesit ceva de vis! Multumesc, Recon Wood!”
Mihaela Genescu

„Am cautat o masuta pentru living, care sa contina locuri pentru depozitare, dar sa fie cu un design atractiv. Ma bucur ca am apelat la Recon Wood! Au abilitatea de a face mobilier fain, sunt multumita de rezultat!”

Marinas Sorina

„Pentru ca sunt un om care apreciaza traditionalul si lucrurile care rezista in timp, am ales sa-mi reconditionez mobila din lemn si am apelat la Recon Wood pentru acest lucru.”

Sandu S.

„Au fost profesionisti care au lucrat pas cu pas pentru a-mi oferi un serviciu de calitate, au intrebat despre istoria piesei de mobilier, despre lacul protector si despre lemn. Am simtit ca isi dau interesul si am apreciat enorm, pentru ca la final totul a fost perfect! Recomand cu incredere!”

Maria G.

„Colaborarea cu Recon Wood a insemnat posibilitatea de a crea un decor original, din lemn. Astfel, pot spune ca am o gradina superba cu flori si elemente cu finisaje impecabile. Imi place cum au lucrat.”

Maria S.

„Lemn de calitate si meseriasi buni. Timpul de livrare al produsului rapid. A iesit asa cum ma gandeam. Recomand.”

Tiberiu Geana
CERE O OFERTA