Serviciile noastre de tamplarie includ usi si ferestre pentru interior si exterior, confectionate din lemn de cea mai buna calitate. In plus, acestea sunt create conform indicatiilor dumneavoastra pentru a se potrivi perfect stilului incaperii sau locuintei. Persoanele care solicita acest serviciu Recon Wood pot beneficia si de montaj.

USI

Usa nu reprezinta doar un sistem de protectie al unui imobil, ci si un element de decor care poate schimba intru totul aspectul unei camere. Iar gama de usi de lemn Recon Wood este generoasa si include, printre altele, produse precum: usi din lemn stratificat – menite sa treaca testul timpului, usi de interior confectionate din placi eurolight – elegante si in acelasi timp moderne, usi din panou MDF cu miez dublu – rezistente, usi din lemn rasinos masiv – pentru cei care isi doresc un design clasic.

FERESTRE

Iluminarea naturala a unei incaperi este un lucru esential pentru un stil de viata sanatos. Tocmai de aceea, ferestrele trebuie intotdeauna alese cu mare grija, astfel incat sa-si indeplineasca rolul de intermediar intre exterior si interior. Recon Wood va pune la dispozitie o gama generoasa de ferestre de lemn, o varianta moderna pentru a asigura confort.

CERE O OFERTA